Financieel - MarktFlex

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Diensten
MarktFlex voor uw Financieen

    • Subsidies
In Nederland zijn voor de ondernemer meerdere subsidies beschikbaar bijvoorbeeld WBSO voor technisch onderzoek, Op http://www.rvo.nl vindt u alle beschikbare subsidies en regelingen. Ook is het raadzaam eens te zoeken op uw landsdeel (voor het Noorden SNN bijvoorbeeld) te zieken naar regionale subsidies. 
  
Het verwerven van subsidies gaat, zoals het in Nederland betaamt, gepaard het invullen van talrijke documeneten. Iets waar een ondernemer, zeker de beginnende, meestel geen tijd heeft. MarktFlex® kan voor u Subsidietrajecten uitvoeren. Niet alleen het aanvragen maar zeker ook de vervolgzaken, zoals onderbouwde plannen, marktonderzoek en alles wat erbij hoort. We hebben al meerdere aanvragen tot een sucsesvol resultaat gebracht. Wij kunnen u ook helpen, werken NOCURE NOPAY dus aarzel niet en neem NU contact op.

    • Opstellen van financieele planningen
Financieen zijn een belangrijk onderdeel van het ondernemen. MarktFlex® is ingewijd en kent de DO's en DONT's, is creatief maar bovenal pragmatisch ingesteld. Het opzetten van boekhoudingen, uitvoeren van belastingtechnische zaken alsmede financieringen zijn een kolfje naar ons hand. Bovenal rekenen we lage kosten. Maak een afspraak en we bewijzen u onze uitspraken.   


    • Haalbaarheidsonderzoek
Onderzoek met betrekking tot haalbaarheid van producten, diensten of zelfs een compleet bedrijf kunt u ook door ons laten uitvoeren. Voor meer informatie maken wij graag een afspraak. 


MarktFlex® is pragmatisch ingesteld en werkt met scherpe tarieven, want wij zijn óók ondernemer. 

Neem contact op en maak een afspraak. 
Euro
Geld lenen bij A-Krediet
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu